Stress behandling

Hos Ull Clinic kan du blive behandlet for negativt stress.

Målgruppe:

Personer med et højt vedvarende stress og/eller stress i forbindelse med en kronisk sygdom.

Konceptet:

Vi anvender det unikke Ull Meter, der kan måle dit stress niveau og vi anvender det succesrige Ull Care behandlingsprogram, der hjælper dig til at nedbringe dit stress niveau.

 

Behandlingen:

Ull Care konceptet byder på en uhyre kosteffektiv metode, der uden brug af medicin, hospitalsindlæggelser eller operationer kan fjerne stress elementer som enten følger med en kronisk sygdom eller er selve sygdommen.


For at sikre en hurtig og effektiv start på den positive udvikling, som du ønsker for dit helbred og livskvalitet, indledes forløbet med 6 gange akupunktur behandling over de første 3 uger.

Dette sikrer en hurtig indtræden af forbedringen samt en grundig uddannelse af den egen indsats (herunder Ull måling og nervestimulation) som skal være hjørnestenene i din fortsatte forbedring.

Når de 3 uger er forbi, kan du se dig selv som fuldt udlært i Ull Care programmet, og du vil efterfølgende kun have behov for at komme lejlighedsvist til kontrol eller såfremt der opstår tilbagefald.

Baggrund:

Effekten af behandlingen er valideret gennem en række videnskabelige forsøg i samarbejde med offentlige danske forsknings institutioner.

Link til TV 2 nyhederne fra 1. september 2010, der omtaler opdagelsen

Læs om Ull Meter her

Læs om Ull Care her